Historia firmy

Historia firmy GJC Inter Media

Firma GJC Inter Media jest liderem polskiego rynku targowego w sektorze reklamy. Dzięki połączeniu pasji i talentu pracowników oraz autorskich rozwiązań, firma już od dziesięciu lat udostępnia i promuje szczegółową wiedzę na temat rynku reklamowego.

Koniec lat 90 był dla branży reklamowej szczególnym okresem. Dynamiczny rozwój produkcji oraz zachwyt nad nowymi technologiami stworzyły niespotykane dotąd możliwości zarówno dla rodzimych, jak i zagranicznych przedsiębiorców. Można było, zatem przypuszczać, że świetlana przyszłość czeka branżę reklamową również w Polsce.

Recepta na sukces

Początki poznańskiej firmy są związane z rokiem 2000. Wówczas ukazał się pierwszy numer, pionierskiego na polskim rynku kwartalnika branżowego „Gifts Journal”. Magazyn jest dedykowany agencjom reklamowym, producentom i importerom artykułów reklamowych, a także firmom działającym w sektorze marketingu. "Gifts Journal" zawiera aktualne informacje z rynku gadżetów i upominków promocyjnych. W październiku 2003 firma GJC Inter Media wprowadziła program „Solidni w Biznesie”, będący odpowiedzią na realne zapotrzebowanie rynku. Jego celem jest konsolidacja branży reklamowej oraz budowanie pozytywnego wizerunku partnerów programu, jako firm rzetelnych i odpowiedzialnych w biznesie. Obecnie program zrzesza 220 firm - dostawców i importerów artykułów promocyjnych oraz agencji reklamowych z całej Polski.

Czas przełomu

Rok 2004 był w historii firmy przełomowy. Ukazał jakim zaufaniem i pozycją na rynku cieszy się firma. Całoroczna praca nad Międzynarodowymi Dniami Reklamy RemaDays 2005 dała owoce w postaci 218 wystawców. Targi odwiedziło wówczas 5 tys. zwiedzających z Polski i zagranicy. Kolejne edycje RemaDays przyciągały coraz liczniejsze grono profesjonalistów z branży. Podczas ostatniej edycji RemaDays, w warszawskiej hali Expo zaprezentowało się ponad 530 wystawców, co daje firmie zdecydowaną pozycję lidera wśród organizatorów targów reklamy.

Międzynarodowe Dni Reklamy RemaDays to bogata ekspozycja gadżetów reklamowych, akcesoriów dla outdooru oraz technologii poligraficznych. To również idealne miejsce na nawiązanie korzystnych kontaktów biznesowych.

– RemaDays są imprezą branżową w nowej, autorskiej formule. Wysoka jakość usług, szerokie spektrum konferencji towarzyszących targom oraz profesjonalna obsługa uczestników imprez stanowią nasze firmowe know-how i przyczyniają się do rozwoju Międzynarodowych Dni Reklamy RemaDays – podsumowuje Sławomir Giefing, prezes GJC Inter Media.

Strategiczny partner informacyjny

Nasz adres:
Międzynarodowe Centrum IEC w Kijowie
Browarskoj Prospekt 15
Kijów – 02660
Ukraina

VIII EDYCJA TARGÓW, 6-7 kwietnia 2017

Godziny otwarcia dla zwiedzających:

6 kwietnia od 10.00 do 17.00

7 kwietnia od 10.00 do 17.00