Najnowsze newsy

Przeżyjmy to jeszcze raz- relacja video z targów RemaDays Kiev 2017

7 kwietnia zakończyła się 8 edycja Międzynarodowych Targów Reklamy i Poligrafii RemaDays Kiev.
Przez dwa dni, 6 i 7 kwietnia wystawcy mieli okazję zaprezentować się w sektorach Out&InDoorSystems, GiftsWorld, TechnologyPark, PrintShow, PhotoCreation, InternetSolution, EventShow, TextileZone, School&Office Room. Zachęciło to do przybycia agencje reklamowe, specjalistów z zakresu reklamy i marketingu, a także przedstawicieli firm specjalizujących się w sprzęcie poligraficznym oraz klientów końcowych.

Zachęcamy do zapoznania się z krótką relacją video!

Gotowa wersja online Branżowego Navigatora RemaDays Kiev 2017

Podczas Międzynarodowych Targów Reklamy i Poligrafii RemaDays Kijów2017 każdy zwiedzający otrzymał katalog wystawców „Branżowy Navigator” 2017.

Teraz on jest dostępny za darmo w wersji online dla każdego zainteresowanego w poszukiwaniu dostawców produktów i usług reklamowych.

Innowacyjny charakter Navigatora jest oparty na zaletach reklamy drukowanej i bazy danych.

Pobierz wersję elektroniczną Branżowego Navigatora 2017 za darmo

8 Edycja RemaDays Kiev - zakończona

W halach nowoczesnego centrum wystawienniczego IEC-EXPO swoją ofertę mogło zaprezentować blisko 100 wystawców. Najnowsze osiągnięcia producentów, importerów i dystrybutorów produktów i usług reklamowych mogło podziwiać wielu profesjonalistów z branży reklamy i poligrafii.

Stolica Ukrainy gościła specjalistów branży artykułów reklamowych już po raz ósmy. Tak jak w roku ubiegłym swoje nowatorskie rozwiązania zaprezentowali wystawcy w działach - Out&InDoorSystems, GiftsWorld, TechnologyPark, PrintShow, PhotoCreation, InternetSolution, EventShow, TextileZone, School&Office Room. Nic dziwnego, że dwa kwietniowe dni były w Kijowie prawdziwym świętem reklamy.

Swoje chwile mieli także przedstawiciele firm, których produkty i usługi, dzięki swojej innowacyjności, wzbudziły największe zainteresowanie wśród zwiedzających. Już pierwszego dnia imprezy poznaliśmy laureatów w konkursie „Korony Reklamy”. Podczas uroczystej kolacji statuetki trafiły do rąk przedsiębiorców liderujących na rynku branżowym w pięciu kategoriach - producent upominków reklamowych, importer upominków,Out&InDoorSystems,Technology iPrintShow (z pełną listą zwycięzców można zapoznać się TUTAJ).

Wzorem lat ubiegłych drugiego dnia RemaDays Kijów 2017, ogłoszone zostały wyniki w rywalizacji na najlepsze upominki reklamowe roku. Wyróżnienia, podobnie jak w przypadku konkursu „Korony Reklamy” przyznano w pięciu segmentach. O wyborze laureatów „Gifts of The Year” decydowali zwiedzający oddając swoje głosy na najpopularniejsze gadżety w poszczególnych przedziałach cenowych. Podczas kijowskiej imprezy wystawienniczej spore emocje przezywali także sami goście (pełna lista zwycięzców dostępna TUTAJ). W tradycyjnej „Loterii dla zwiedzających” tym razem do wygrania był skuter SPARK. Zwycięzca z ogromną radością odebrał kluczyki z rąk organizatora.

Targi Reklamy i Poligrafii w Kijowie były okazją nie tylko do zapoznania się z najnowocześniejszymi rozwiązaniami i produktami, ale także okazją do poszerzenia swojej wiedzy. Takiej której wykorzystanie zapewnić może jeszcze większą skuteczność działania na niezwykle wymagającym rynku. Przez dwa dni zarówno wystawcy jak i zwiedzający mogli wysłuchać prelekcji organizowanych w ramach RemaCongress. Specjalistyczny cykl wykładów organizowany był wspólnie z głównym partnerem medialnym RemaDays Kijów, Stowarzyszeniem Producentów i Importerów Reklamy i Gadżetów Reklamowych Ukrainy (AVIRSU). Niezmiennie jednak największymi osiągnięciami zakończonej ósmej edycji targów Reklamy i Poligrafii RemaDays Kijów pozostały możliwości - zapoznania się z najnowszymi trendami branży „gadżetowej” i poszerzenia kontaktów biznesowych.

Do zobaczenia w 2018 roku.

Promocja!!! Podpisz umowę udziału w targach w Kijowie do 16 grudnia i uzyskaj rabat aż 20%.

Zapraszamy firmy, zainteresowane prezentacją oferty na targach reklamy i poligrafii RemaDaysKiev skorzysta z okazjiI zaoszczędzić aż 20 % od standardowego cennika ekspozycji. Szczegóły są przedstawione pod tym linkiem - http://remadays.com.ua/index.php/pl/dla-wystawcow/ceny

Żeby uzyskać rabat, trzeba jedynie podjąć decyzję i podpisać umowę udziału dо 16 grudnia 2016 roku.

Jeśli jesteś zainteresowany udziałem w targach reklamy na Ukrainie, napisz do nas na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., a my skontaktujemy się, żeby przedstawić wszystkie szczegóły udziały, a także zaproponujemy rezerwację najbardziej wygodnego miejsca na hali.

Rezerwacja powierzchni wystawienniczej odbywa się według kolejności zgłoszeń.

Nie zwlekaj, podejmij decyzję rozwoju sprzedaży na Ukrainie i napisz do nas jeszcze dzisiaj!

Strategiczny partner informacyjny

Nasz adres:
Międzynarodowe Centrum IEC w Kijowie
Browarskoj Prospekt 15
Kijów – 02660
Ukraina

IX EDYCJA TARGÓW, 6-7 kwietnia 2018

Godziny otwarcia dla zwiedzających:

6 marca 2018 od 10.00 do 17.00

7 marca 2018 od 10.00 do 17.00